REGALA 4 LLARS

REGALA ESTADES A 4 LLARS:

Sempre hi ha un moment en què no saps que regalar a algú de la família: als avis, als pares, a una tieta, un germà o a alguna parella d’amics, algú que et sents i tens molt proper.

Doncs que millor que tornar-vos a reunir, i compartir una experiència única, que la pugueu viure i gaudir tots plegats. Regala una estada rural autèntica, entremig de muntanyes, amb el soroll del riu..

Sorprèn amics, companys i familiars regalant una estada a Beget. Un regal original i personalitzat per aquelles persones que t’importen.

Truca i prepararem el que necessitis, personalitza la targeta amb un text especial i dedicat. Nosaltres ens encarreguem d’imprimir-la i adjuntar-la  amb un regal obsequi a l'habitació.

ENVIA UN CORREU A:    4llarsbeget@gmail.com

També ens pots trucar al: 637869820  / 637448748

Beget és un d’aquells pobles que perduren en el temps, que pràcticament no canvien.

Un poble amagat entre les muntanyes de l’Alta Garrotxa al que hi arribes després de fer moltes voltes i revolts, en una vall amagada, entre Camprodon i Oix, a recer de la tramuntana. Verd la major part de l’any, i on les aigües de la riera de Beget i el torrent dels Trulls baixen ràpides tot l’any..